top of page

🌻 Βρες πρώτα την ευτυχία σου και μετά θα θεραπευτείς!

Ακούω συχνά αρκετούς ανθρώπους να λένε: - "Εάν δεν είχα το τάδε πρόβλημα, θα ήμουν χαρούμενος." - "Εάν δεν πονούσα, θα ήμουν ευτυχισμένος." - "Εάν το σώμα μου ήταν έτσι και έτσι και έτσι, θα ήμουν ολοκληρωμένος."

Αν το δεις με μια πρώτη ματιά, μπορεί να πεις ότι ξεκάθαρα το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι το εμπόδιο στην ευτυχία του ανθρώπου και εάν επιλυθεί, θα είναι ευτυχισμένος.

Υπάρχουν περιπτώσεις που, ναι, όντως ισχύει αυτό. Τις περισσότερες φορές όμως, το θέμα είναι πιο βαθύ.

Το θέμα βρίσκεται: - μέσα στο κεφάλι σου, - στις σκέψεις σου, - στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα - και στις συνήθειές σου.

Στην καθημερινότητα που ζούμε, είναι πολύ εύκολο να αποσυντονιστείς και να χάσεις επαφή με τον εαυτό σου και τις πραγματικές σου ανάγκες. Είναι πολύ πιο εύκολο να "κάνεις τα στραβά μάτια" και να αγνοήσεις τα ειλικρινά σου συναισθήματα, τις ουσιαστικές σου ανάγκες και αυτά που χρειάζεται το σώμα σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτές οι ανάγκες όσο και να τις αγνοείς, ΔΕΝ φεύγουν, αλλά γίνονται ΠΙΟ έντονες και ΠΙΟ απαιτητικές όσο περνάει ο καιρός. Και ως συνέπεια πιο δύσκολες στο να επιλυθούν.

Ας είμαστε ειλικρινείς: Η ζωή έχει ΚΑΙ όμορφες ΚΑΙ άσχημες στιγμές. Απλά έτσι είναι! Και πρέπει να το δεχτούμε.

Αυτό που ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις είναι να ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ να είσαι ευτυχισμένος μέσα σου. Όταν καταφέρεις να είσαι ευτυχισμένος και ευγνώμων μέσα σου, άσχετα με το τι συμβαίνει στην ζωή σου, το νεύρικό σου σύστημα αυτόματα θα μπει σε λειτουργία αυτοθεραπείας!

Εκεί θα συνειδητοποιήσεις ότι το μόνο πράγμα που στεκόταν πάντα εμπόδιο στην αυτοθεραπεία σου, ήταν ο ίδιος σου ο εαυτός και οι πεποιθήσεις σου.

Για αυτό.. Βρες την ευτυχία σου, και θα θεραπευτείς!


9 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page