top of page

ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΥΓΕΙΑΣ: Για παιδιά & ενήλικες

#ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕΣΤΙΣΡΙΖΕΣΜΑΣ Μικρά βήματα για να βελτιώσεις την υγεία σου και την υγεία της οικογένειάς σου.

Είτε είσαι καινούργιος στον χώρο της ολιστικής φιλοσοφίας της ζωής είτε είσαι ήδη σε αυτόν τον χώρο και σ'αρέσει να μαθαίνεις, μπορείς να επωφεληθείς από αυτή τη δημοσίευση!

Ο ένας άνθρωπος με τον άλλο μπορεί να διαφέρει θεαματικά ως προς την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα, την εμφάνιση. Όμως όλοι μας ανεξαιρέτως μοιράζόμαστε κοινή ιστορία, κοινούς προγόνους και την ίδια βιολογία!

Αυτό τι σημαίνει;

Ότι οι βάσεις μας για την υγεία είναι οι ίδιες. Οι άνθρωποι ως όντα χρειάζονται συγκεκριμένα βασικά πράγματα για να είναι υγιείς και να αναπτύσσονται με θετικό τρόπο. Με τα σωστά βασικά θεμέλια οι άνθρωποι μπορούν να εξελιχθούν και να βιώσουν την ζωή στο έπακρο, με ευτυχία και ολοκλήρωση.

Όταν τα βασικά θεμέλια της υγείας απουσιάζουν, εκδηλώνονται πολλά σοβαρά προβλήματα τόσο σωματικά οσο και συναισθηματικά.

Δυστυχώς, στις μέρες μας δεν πάσχουν μόνο οι ενήλικες αλλά και τα παιδιά. Επιπλέον, στα παιδιά έχουμε μια σοκαριστική αύξηση σε αυτοάνοσα νοσήματα, κατάθλιψη, αυτισμό, ΔΕΠΥ, παχυσαρκία και διαβήτη και όλα αυτά ξεκάθαρα προέρχονται από τον εσφαλμένο τρόπο ζωής και διατροφής, όπως επιβεβαιώνει η λογική και πολλές επιστημονικές έρευνες.

Εάν θες να πάρεις στα χέρια σου την υγεία σου και την υγεία της οικογένειάς σου, δεν είναι αργά - μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα.

Μπορείς καθε εβδομάδα να εφαρμόζεις και ένα από τα βασικά θεμέλια. Σε ένα χρόνο θα έχεις ήδη μια εκπληκτική διαφορά και όσο προχωράς εφαρμόζοντας περισσότερα βήματα, τόσο καλύτερα θα πορεύεσαι. "Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ" και το αντίστροφο!

#basic #healthtips #slow #living #επιστρεφουμεστιςριζεςμας #ancestors #drstamatisdrosos #myriamdrosou #drososclinic #osteopathy #naturopathy #kosislandgreece ___________________________________________________________________ *Οι δημοσιεύσεις έχουν σκοπό: 1) εκπαιδευτικό και 2) να πυροδοτήσουν το ενδιαφέρον για περαιτέρω έρευνα. Εαν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, οφείλεις να συμβουλευτείς τον γιατρό σου.



41 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page