top of page

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Φωτόνια σχηματίζουν το Yin Yang


#ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕΣΤΙΣΡΙΖΕΣΜΑΣ Για πρώτη φορά στην ιστορία, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οτάβα, σε συνεργασία με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης, αποθανάτησαν κβαντικά εμπλεκόμενα φωτόνια σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό το πείραμα έγινε δυνατό από μια προηγμένη κάμερα που επιτρέπει την οπτικοποίηση της κυματικής λειτουργίας δύο εμπλεκόμενων φωτονίων σε δευτερόλεπτα και λεπτά αντί για ώρες και ημέρες.

Αυτή η προφανής εικόνα yinyang δημιουργήθηκε σκόπιμα με ένα ειδικό φίλτρο των δεδομένων τους.

Γιατί είναι σημαντική αυτή η ανακάλυψη για εμάς;

Διότι αποδεικνύει έμπρακτα πόση σοφία κατείχαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας. Με την επιστημονική επανάσταση, η επιστήμη αγνόησε και υποβίβασε την παρατηρητική σοφία χιλιάδων ετών που έφεραν οι αρχαίες παραδόσεις.

Η αρχή του Γιν και του Γιανγκ (Taijitu) από την κινεζική φιλοσοφία είναι ότι όλα τα πράγματα υπάρχουν ως αχώριστα και αντιφατικά.

Αν μελετήσουμε: - την Αρχαία Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, - την Αρχαια Ελληνική - Ιπποκρατική Ιατρική, - την Ιατρική της Αρχαίας Βόρειας και Νότιας Αμερικής - μέχρι την Αρχαία Αφρικανική Ιατρική, φαίνεται ότι επιστρέφουμε σε αυτό που πάντα μιλούσαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας.

Είμαστε ενεργειακά (κβαντικά) όντα - ένα σύνολο ηλεκτρισμού, συχνότητας, νερού και φωτός - που υπάρχουμε και βιώνουμε έναν ενεργειακό κόσμο!

Εικόνα και έρευνα από: https://doi.org/10.1038/s41566-023-01272-3

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page