top of page

#Επιστρέφουμε στις ρίζες μας


Η ζωή είναι αστεία μερικές φορές.

Όταν είμαστε μικροί, πολλές φορές σνομπάρουμε αυτά που μας λένε οι μεγαλύτεροι. Είναι στην φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών η επανάσταση, η αμφισβήτηση και η δοκιμή των καινούργιων πραγμάτων. Έχουμε την εντύπωση ότι ξέρουμε καλύτερα, και ότι κάποιες αντιλήψεις είναι απαρχαιωμένες, και το καινούργιο ή το άγνωστο είναι αυτό που έχει αξία.

Στην πραγματικότητα, ψάχνουμε να βρούμε το νόημα της δικής μας ζωής, χωρίς να το ορίζει κάποιος άλλος. Μέσα σε αυτή την αναζήτηση, παίρνουμε πολλά μαθήματα - άλλα πιο εύκολα και άλλα πιο επίπονα - και ανακαλύπτουμε ορισμένες αλήθειες.

Αλήθειες που μιλάνε στην ψυχή μας.

Αυτές οι αλήθειες, συνήθως έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό: βρίσκονται στην βάση και την φιλοσοφία των προγόνων μας. Ανθρώπων που έζησαν εκατοντάδες εως χιλίαδες χρόνια πιο πριν από εμάς. Μας έχουν αφήσει την συλλογική Σοφία τους ως Δώρο για να έχουμε μια πιο ουσιαστική, πιο ευτυχισμένη ζωή.

Δυστυχώς, στην εποχή μας, αυτό το Δώρο το έχουμε ξεχασμένο.

Έχουμε αποκοπεί από τις ρίζες μας και αυτά που έχουν πραγματικά σημασία: τον ουσιαστικό τρόπο ζωής, την σωστή διατροφή, την αυτογνωσία, την σύνδεση με την οικογένεια, τους πραγματικούς φίλους, την επαφή με την φύση, την λογική την ίδια.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, εγώ και η Μύριαμ, θέλουμε να δώσουμε μια νέα διάσταση στο DROSOS Clinic, ένα βαθύτερο νόημα σε ότι κάνουμε τόσα χρόνια.

Δεν είμαστε απλά ένα κέντρο φυσικής θεραπείας.

Ο σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τις ζωές των ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα και να επαναφέρουμε στο φως την Σοφία των προγόνων μας.

5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page