top of page

Πρόληψη κατά του καρκίνου

Το κλειδί για την υγιεινή διατροφή είναι αυτό που αποκαλώ διατροφή πλήρους φάσματος. Ή, πιο επιστημονικά, μια διατροφή πλούσια σε μικροθρεπτικά συστατικά.


Το φάσμα αναφέρεται σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων. Αναφέρεται επίσης στην ευρεία σειρά των θρεπτικών συστατικών που υπάρχουν στα φυτά. Η κατανάλωση ενός ουράνιου τόξου φρούτων και λαχανικών καθημερινά διασφαλίζει ότι θα πάρετε όλα τα μικροθρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε.


Μπορεί να απορείτε: Μικροθρεπτικά συστατικά; Τι είναι αυτό;


Αυτές είναι οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία - οι διατροφικές ουσίες που το σώμα μας απαιτεί μόνο σε μικρές ποσότητες - γι 'αυτό ονομάζονται "μικρο". Αλλά στην πραγματικότητα φέρουν πολύ βάρος όταν πρόκειται για την υγεία.


Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν σε ένα λεγόμενο "κενό φυτοθρεπτικών ουσιών". Αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνουμε αρκετές βιταμίνες και μέταλλα από φυτά - αυτό σημαίνει «φυτό». Αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά για εμάς, επειδή τα σώματά μας ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν με αυτά. Και όταν βρίσκονται σε έλλειψη, οι σημαντικές λειτουργίες στο σώμα μας καταστέλλονται - κυρίως το ανοσοποιητικο σύστημα αποδυναμώνεται σε μεγάλο βαθμό. Όχι μόνο αυτό, αλλά η ικανότητά μας να αποτοξινώνουμε τις δυνητικά επιβλαβείς περιβαλλοντικές τοξίνες που λαμβάνουμε, αυξάνεται ή μειώνεται με την ποσότητα των μικροθρεπτικών συστατικών που παίρνουμε.




5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page